7×24 uur


Een optimale inzet bij 7×24 uur

Voor een optimale inzet bij roosterdiensten en ploegendiensten is een specifieke aanpak nodig.

 

Het gaat om het bereiken van een optimale afstemming tussen werk en de inzet van medewerkers, met daarbij extra aandacht voor de mogelijkheden en belemmeringen bij het werken in roosterdiensten. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van gezondheidsrisico’s door verstoring van de biologische klok of aan het afwegen van werk- en privébelangen. Daarbij gelden ook nog de specifieke regels uit de Arbeidstijdenwet of het Arbeidstijdenbesluit, regelingen uit de cao en afspraken over werktijden en inzetbaarheid die met de OR zijn gemaakt. We helpen u graag om hiervoor goede oplossingen te vinden.

 

dag&nacht_admova

 

Screenshot en Kickstart Werkdrukbalans

Werkt uw organisatie met roosters, onregelmatige werktijden of ploegendiensten en wilt u werken aan een effectieve, efficiënte, menselijke en vitale werkorganisatie?
Doe dan de Screenshot Werkdrukbalans en de aansluitende Kickstart Workshop Werkdrukbalans. We regelen dit graag op maat voor u.Flyer Screenshot en Kickstart WerkdrukbalansMeer weten? We informeren u graag over de aanpak en kosten van een  Screenschot Werkdrukbalans en de mogelijkheden om dit te combineren met een Kickstart Workshop Werkdrukbalans.
Een losse Screenshot Werkdrukbalans voor een team kunt u al laten uitvoeren vanaf € 500 excl. BTW.