Focus werkdruk en energie


Focus Werkdruk en Energie! voor zorgteams

AdMova heeft het instrument “Focus Werkdruk en Energie!” voor de arbocatalogus VVT ontwikkeld.

Focus Werkdruk en Energie

Korte werkoverleg of pauze training voor zorgteams

Voor een makkelijk en goed gebruik van de kaartjes verzorgt AdMova korte “werkoverleg”- of “pauze” trainingen Focus Werkdruk en Energie! voor zorgteams bij u op locatie. Daarin passen we met het team de werkdruk- en energie-kaartjes toe in de eigen, actuele praktijk. Zo kunnen alle medewerkers van een team in een korte tijd en op een ongedwongen manier aan de slag om hun werkdruk en energie in kaart te brengen en bespreekbaar te maken.

Focus Werkdruk en Energie-kaartjes-illustratie

Ervaringen

De bevindingen van deelnemers aan de bijeenkomst “Van werkstress naar werkplezier” van 2 december 2014, georganiseerd vanuit het A+O VVT met dit instrument waren onder meer*:

“De methode is praktisch en bruikbaar en maakt zowel positieve als negatieve ervaringen bespreekbaar. We gaan dit in onze organisatie uitzetten.”

“Gebruik koffie/ lunchpauzes voor een bijeenkomst/ workshop. Zorg voor iets lekkers, zodat mensen in hun eigen tijd willen komen.”

 

Interesse in een training Focus Werkdruk en Energie?

Wilt u ook zo’n korte training bij u op locatie of wilt meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

* zie verslag